SEO OSONA

Experts en Posicionament SEO Google a Osona

SEO PER A PETITS NEGOCIS

POSICIONAMENT SEO 100€/MES

Millora la Teva Visibilitat Online amb SEO Osona

Si disposar d’un lloc web impecable és el primer pas cap a una estratègia online eficaç per al teu negoci, el segon pas, igual d’important, és el posicionament SEO.

Ser visible a la primera pàgina de Google no només incrementa el flux de contactes comercials i atrau nous clients, sinó que també representa un desafiament considerable. El procés de SEO requereix un enfocament meticulós i detallista: és una tasca que demana paciència, constància i un treball meticulós i pausat.

Ens centrem a optimitzar cada detall, des del codi font fins a les etiquetes, passant per la millora del contingut, la selecció acurada de paraules clau, i l'engagement en xarxes socials i fòrums. A més, gestionem els enllaços entrants i sortints i vetllem per una bona reputació online, tot això amb un seguiment continu i rigorós per garantir resultats positius de manera progressiva.

El meu compromís és oferir-te un servei de SEO respectuós i honest, allunyat de qualsevol pràctica blackhat que pugui resultar en penalitzacions per part de Google a llarg termini. Prometo un SEO real i fiable, del que es dedica el temps necessari per obtenir resultats duradors i efectius.

Què inclou aquesta tarifa?

Auditoria SEO Completa abans de Començar

Optimització del Codi del Lloc Web: Etiquetes i Metadescripcions

Reestructuració de URLs per a una Millor Compatibilitat amb Google

Optimització d'Imatges: Implementació d'Atributs ALT i Revisió de Títols

Anàlisi i Millora d'Enllaços Interns

Optimització de la Densitat de Paraules Clau

Millora de la Velocitat de Càrrega: Afinament de HTML, CSS i Javascript

Configuració en Google Webmaster Tools i Enviament de Sitemap

Gestió d'Enllaços Entrants: Anàlisi i Purga d'Enllaços Perjudicials

Anàlisi del Nínxol de Mercat i Competència Online

Selecció i Anàlisi de Paraules Clau per a Posicionament

Creació de Pàgines d'Aterratge per a Campanyes Específiques

Desenvolupament de Noves Pàgines Web Optimitzades per SEO

Implementació de Blog: Contingut Personalitzat a Petició del Client

Optimització SEO de Posts de Blog

Estratègia de Construcció d'Enllaços Entrants

Gestió de Reputació Online: Ressenyes i Perfils en Google Maps

POSICIONAMENT SEO PER A PETITS NEGOCIS

AVANTATGES PER EL TEU NEGOCI

Màxima Rentabilitat

La teva inversió en SEO pot transformar-se en guanys significatius. Les estratègies ben planificades poden multiplicar els ingressos, maximitzant així cada euro invertit.

Captar el Client Ideal

Enfoca't directament en el teu públic objectiu. Les nostres tècniques de SEO ajustades t'ajudaran a captar aquells clients que realment estan buscant els teus serveis o productes.

Estabilitat en els Resultats

El SEO proporciona beneficis que superen la immediatesa. Construeix un futur prometedor amb resultats que creixen i es mantenen en el temps.

Publicitat Constant

La teva web no descansa. El SEO eficaç garanteix que la teva empresa sigui visible constantment, a qualsevol hora i en qualsevol lloc.

Refinament de la Imatge Corporativa

Potencia la imatge de la teva marca amb una web optimitzada que projecti qualitat i confiança, millorant així la percepció dels teus clients.

Optimització del Pressupost

Estira més el teu pressupost de màrqueting. Amb el SEO, pots aconseguir més amb menys, reduint la dependència de campanyes de publicitat costoses.

Accés a SEO per a Tots

Fem del SEO una opció viable per a totes les empreses, oferint paquets flexibles que s'adapten a qualsevol necessitat i pressupost.

Compromís a Llarg Termini

Les nostres estratègies de SEO estan dissenyades per oferir valors duradors, proporcionant beneficis continuats que fomenten el creixement sostingut de la teva empresa.

Transformació Impressionant

Encara que no prometem miracles, els resultats del nostre treball en SEO poden ser tan impactants que semblarà que hem fet un. Mira com el teu lloc escala posicions i supera expectatives.


TRES PASSES ESSENCIALS

EL NOSTRE PROCÉS

01

Diagnòstic SEO: Entendre el Terreny

El primer pas en qualsevol estratègia de SEO efectiva és realitzar un anàlisi exhaustiu. Això inclou evaluar l'estat actual del SEO del teu lloc web, revisar les accions prèvies i els resultats obtinguts, així com realitzar un estudi profund de les paraules clau i les búsquedes mensuals. A més, un aspecte clau és l'anàlisi detallada de la teva competència: què estan fent en termes de SEO i quina és la seva posició en els resultats de cerca. Aquesta informació ens proporciona un mapa clar per guiar totes les nostres accions futures.


02

Pintant SEO: Capa a Capa Dins del Web

Un cop tenim una base sòlida d'informació, comença la tasca d'aplicar millores interns al teu lloc web. Aquest procés inclou l'optimització de títols, metadescripcions, etiquetes, i atributs ALT per a imatges, així com la millora de la densitat de paraules clau. Cada canvi contribueix a formar un conjunt robust que convenç Google de la rellevància del teu lloc, amb l'objectiu de posicionar-te el més alt possible dins dels resultats de cerca. En aquesta etapa, nosaltres ens encarreguem d'afinar cada detall del codi per assegurar que les bases de les teves estratègies SEO són sòlides i efectives.


03

La Magia del Linkbuilding: Expandint Horitzons

El tercer pas és on la màgia realment comença. Amb un lloc web ja ben optimitzat, és el moment de posar en marxa les estratègies de SEO externes, especialment el linkbuilding. Aquesta fase implica adquirir enllaços de qualitat que apunten cap al teu lloc web, augmentant així la seva autoritat davant de Google. La combinació d'una optimització de pàgina (SEO on-page) i l'obtenció de backlinks de qualitat (SEO off-page) crea una estratègia potent que és difícil de superar, posicionant el teu lloc de manera destacada en els resultats de cerca i millorant significativament la teva visibilitat online.


AIXÍ QUE JA SAPS

Si ets propietari d'un petit negoci i et sents perdut en aquest "univers digital", no dubtis a contactar-me. Truca'm o envia'm un correu electrònic segons prefereixis. Explica'm la teva situació, què necessites o quina és la teva idea. M'encantarà orientar-te sobre quins passos seguiria jo al teu lloc, en quin ordre, recomanar-te la tarifa més adequada per a tu i, evidentment, estar al teu costat en aquesta aventura digital si així ho desitges.

Tot això, sense cap compromís, per descomptat.

Els Pilars Fonamentals dels Meus Serveis Web

PER QUÈ CONTRACTAR-ME?

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

La meva especialitat radica en l'ús de plantilles premium de WordPress, particularment en DIVI, complementades amb plugins perfectament compatibles per assegurar la màxima estabilitat. La seguretat i la fiabilitat són els pilars del meu treball, invertint en ells per crear llocs web impecables.

PETITS NEGOCIS, GRANS ÈXITS: LA MEVA ESPECIALITAT

La meva dedicació està en els petits negocis, professionals independents, projectes personals i startups. Així que, al sol·licitar un pressupost, no esperis les tarifes ni el tracte d'una gran corporació. Garanteixo una atenció personalitzada, veient cada projecte web com una nova oportunitat per comprendre i contribuir al teu èxit.

SEO INTEGRAT EN CADA PROJECTE WEB

Cada projecte que desenvolupo inclou un pla SEO inicial, assegurant que el teu lloc web estigui perfectament optimitzat des de l'inici. Això implica una optimització profunda del codi, etiquetes h1 i h2, atributs ALT per a les imatges i indexació manual en Google, tot per garantir la millor visibilitat.

ADAPTACIÓ COMPLETA AL RGPD

La tranquil·litat dels nostres clients és fonamental, per això, cada projecte que desenvolupem compleix rigorosament amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Aquesta adaptació ens permet garantir la màxima seguretat i privacitat per a totes les webs que creem.

TEXTOS IMPECABLES: LA CLAU DEL NOTRE ÈXIT

La qualitat del text és el meu segell distintiu. Amb una especial cura en l'ortografia i la redacció, asseguro que cada missatge sigui no només correcte, sinó també eficaç i coherent, reafirmant la importància d'una bona comunicació escrita.

UNA ÀMPLIA GAMMA DE SERVEIS A LA TEVA DISPOSICIÓ

Posa en marxa el teu projecte digital amb la nostra àmplia selecció de serveis: des de crear una presència digital impactant amb el disseny web, fins a mantenir el teu lloc amb WordPress, millorar el teu posicionament amb SEO, i molt més. T'oferim les eines i el suport necessari per destacar en el món digital.

EL TEU NEGOCI, LA NOSTRA INSPIRACIÓ

Valorar la teva expertesa és fonamental per nosaltres; entenem que ningú no coneix el teu negoci millor que tu. Per això, l'escolta activa és el primer pas en cada projecte, sigui dissenyant la teva web o desenvolupant una estratègia SEO. El nostre objectiu és crear espais digitals on et sentis totalment identificat i satisfet.

TENS UNA IDEA? PARLEM-NE!

Estic segur que tens idees brillants per a la teva imatge online.

No esperis més per compartir-les amb mi. Estic aquí per escoltar-te i oferir-te les millors solucions, sense compromisos.

Si t'agraden les propostes, ens posem en marxa immediatament. El meu objectiu és el creixement del teu negoci.


WHATSAPP

Escriu-me al 615 135 149

Em posaré de seguida en contacte amb tu.

TELEGRAM

Si vols parlar per Telegram a WebMasterOsona o amb el nostre bot d'intel·ligència artificial Yara IA

EMAIL

Escriu-me a webmasterosona@gmail.com i explica'm què necessites o el projecte que tens al cap i veiem com et puc ajudar.

Logo WebMasterOsona
Missatges restants: 10

Jo sóc Yara, una assistenta personal especialitzada en disseny web, SEO i programació. Estic aquí per ajudar-te amb qualsevol qüestió relacionada amb aquests àmbits. Com puc ajudar-te?