DISSENY DE PÀGINES WEB OSONA

Per a Petits Negocis

DISSENY WEB OSONA

IMPRESSIONA ALS TEUS CLIENTS AMB

La teva millor cara Digital

La teva pàgina web pot ser el teu major aliat o el teu pitjor enemic en termes de la teva imatge digital. Com a propietari d'un negoci, saps que no pots deixar res a l'atzar. Cada detall de la teva web ha de reflectir la qualitat i l'essència del teu servei. Amb els meus serveis de disseny web, t'asseguro una plataforma que no només compleix, sinó que superi les teves expectatives, potenciant la teva presència digital i atraient més clients.


TARIFES DE DISSENY WEB

T'ofereixo tres tarifes, senzilles i completíssimes, pensades per adaptar-se a les necessitats específiques del teu negoci. Si no estàs segur de quina és la millor opció per a tu, no dubtis a contactar-me. Estaré encantat de guiar-te i trobar la solució perfecta junts.


Tarifa BRONZE: Elegància i Funcionalitat

per Només 550€ + IVA

La tarifa BRONCE és la teva millor elecció si busques una presència online amb un disseny estèticament impecable i un plan SEO bàsic per començar.

Ideal per a aquells que desitgen una web elegant i funcional sense complicacions. Tant si estàs iniciant un projecte com si necessites actualitzar un lloc web antic, aquesta tarifa s'adapta perfectament.

Explica'm la teva visió i la convertirem en realitat.

VEURE LA TARIFA

Tarifa PLATA: Comunicació Sense Fronteres

per Només 800€ + IVA

La tarifa PLATA ofereix una solució web en dos idiomes, doblant les teves possibilitats de captar l'atenció d'un públic divers.

Perfecta per empreses que volen fer-se un lloc en mercats locals i internacionals.

Deixa que t'ajudem a construir una pàgina que parli a tots els teus clients, en la seva llengua.

VEURE LA TARIFA

Tarifa OR: Personalització Sense Límits

a partir de 2200€ + IVA

Per a empreses que volen sobresortir, la tarifa OR ofereix una combinació incomparable de tecnologia avançada i personalització exhaustiva.

Cada aspecte del teu lloc web es dissenya per complir amb les teves expectatives més exigents, des de la integració de bases de dades i IA fins a un servidor web dedicat, t'oferim una solució escalable i al màxim nivell de control i personalització.

Prepara't per transformar la teva presència online amb la nostra solució més potent.

VEURE LA TARIFA

Landing Pages: Un Impuls per al Teu Negoci

per Només 300€ + IVA

Les nostres Landing Pages estan dissenyades per captar l'atenció i convertir els visitants en clients.

Utilitzem una combinació de disseny atractiu, contingut persuasiu i estratègies de SEO per assegurar que cada pàgina sigui una potent eina de màrqueting.

Deixa'ns ajudar-te a crear una pàgina que no només destaqui, sinó que també funcioni com un imant per a clients.

VEURE LA TARIFA

TRES PASSES ESSENCIALS

EL NOSTRE PROCÉS

01

PREPARACIÓ

El primer pas cap a una solució digital exitosa és la Preparació. Aquesta fase inclou la recopilació d'informació detallada sobre les teves necessitats, objectius i l'audiència objectiva. Analitzem la competència i definim una estratègia clara que servirà de guia per tot el projecte. Aquesta etapa és crucial per assegurar que totes les decisions preses en el futur estiguin ben informades i alineades amb els teus objectius empresarials. La preparació adequadament feta posa les bases per a un disseny i desenvolupament eficients.

02

DISSENY

El segon pas és el Disseny, on les idees comencen a prendre forma. En aquesta etapa, creem prototips i maquetes que reflecteixen la visió del projecte, sempre buscant l'equilibri perfecte entre estètica i funcionalitat. Cada element dissenyat es pensa per millorar l'experiència de l'usuari, assegurant que la interfície sigui intuïtiva i atractiva. Aquest procés iteratiu implica una col·laboració estreta amb tu per afinar els detalls fins a aconseguir un disseny que no només es veu bé, sinó que també funcioni de manera òptima per a les necessitats dels usuaris finals.

03

PUBLICACIÓ

El tercer i últim pas és la Publicació, on el projecte finalment cobra vida i es fa accessible al món. Després d'una revisió exhaustiva i l'assegurament de la qualitat, el teu lloc web o aplicació es desplega en un entorn de producció. No obstant això, la nostra tasca no acaba aquí. Seguim monitoritzant el rendiment del lloc, ajustant i optimitzant quan és necessari per garantir una funcionalitat completa i una resposta positiva dels usuaris. A més, proporcionem formació i suport continu per a qualsevol dubte o actualització necessària en el futur.

AIXÍ QUE JA SAPS

Si ets propietari d'un petit negoci i et sents perdut en aquest "univers digital", no dubtis a contactar-me. Truca'm o envia'm un correu electrònic segons prefereixis. Explica'm la teva situació, què necessites o quina és la teva idea. M'encantarà orientar-te sobre quins passos seguiria jo al teu lloc, en quin ordre, recomanar-te la tarifa més adequada per a tu i, evidentment, estar al teu costat en aquesta aventura digital si així ho desitges.

Tot això, sense cap compromís, per descomptat.

Els Pilars Fonamentals dels Meus Serveis Web

PER QUÈ CONTRACTAR-ME?

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

La meva especialitat radica en l'ús de plantilles premium de WordPress, particularment en DIVI, complementades amb plugins perfectament compatibles per assegurar la màxima estabilitat. La seguretat i la fiabilitat són els pilars del meu treball, invertint en ells per crear llocs web impecables.

PETITS NEGOCIS, GRANS ÈXITS: LA MEVA ESPECIALITAT

La meva dedicació està en els petits negocis, professionals independents, projectes personals i startups. Així que, al sol·licitar un pressupost, no esperis les tarifes ni el tracte d'una gran corporació. Garanteixo una atenció personalitzada, veient cada projecte web com una nova oportunitat per comprendre i contribuir al teu èxit.

SEO INTEGRAT EN CADA PROJECTE WEB

Cada projecte que desenvolupo inclou un pla SEO inicial, assegurant que el teu lloc web estigui perfectament optimitzat des de l'inici. Això implica una optimització profunda del codi, etiquetes h1 i h2, atributs ALT per a les imatges i indexació manual en Google, tot per garantir la millor visibilitat.

ADAPTACIÓ COMPLETA AL RGPD

La tranquil·litat dels nostres clients és fonamental, per això, cada projecte que desenvolupem compleix rigorosament amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Aquesta adaptació ens permet garantir la màxima seguretat i privacitat per a totes les webs que creem.

TEXTOS IMPECABLES: LA CLAU DEL NOSTRE ÈXIT

La qualitat del text és el meu segell distintiu. Amb una especial cura en l'ortografia i la redacció, asseguro que cada missatge sigui no només correcte, sinó també eficaç i coherent, reafirmant la importància d'una bona comunicació escrita.

UNA ÀMPLIA GAMMA DE SERVEIS A LA TEVA DISPOSICIÓ

Posa en marxa el teu projecte digital amb la nostra àmplia selecció de serveis: des de crear una presència digital impactant amb el disseny web, fins a mantenir el teu lloc amb WordPress, millorar el teu posicionament amb SEO, i molt més. T'oferim les eines i el suport necessari per destacar en el món digital.

EL TEU NEGOCI, LA NOSTRA INSPIRACIÓ

Valorar la teva expertesa és fonamental per nosaltres; entenem que ningú no coneix el teu negoci millor que tu. Per això, l'escolta activa és el primer pas en cada projecte, sigui dissenyant la teva web o desenvolupant una estratègia SEO. El nostre objectiu és crear espais digitals on et sentis totalment identificat i satisfet.

TENS UNA IDEA? PARLEM-NE!

Estic segur que tens idees brillants per a la teva imatge online.

No esperis més per compartir-les amb mi. Estic aquí per escoltar-te i oferir-te les millors solucions, sense compromisos.

Si t'agraden les propostes, ens posem en marxa immediatament. El meu objectiu és el creixement del teu negoci.


WHATSAPP

Escriu-me al 615 135 149

Em posaré de seguida en contacte amb tu.

TELEGRAM

Si vols parlar per Telegram a WebMasterOsona o amb el nostre bot d'intel·ligència artificial Yara IA

EMAIL

Escriu-me a webmasterosona@gmail.com i explica'm què necessites o el projecte que tens al cap i veiem com et puc ajudar.

Logo WebMasterOsona
Missatges restants: 10

Jo sóc Yara, una assistenta personal especialitzada en disseny web, SEO i programació. Estic aquí per ajudar-te amb qualsevol qüestió relacionada amb aquests àmbits. Com puc ajudar-te?