MAXI BOTIGUES

Botigues per a Negocis Amb fins a 200 Productes

DISSENY BOTIGUES ONLINE OSONA

MAXI BOTIGUES 1100€ + IVA

Gestiona Amplis Catàlegs Amb Facilitat

Planificant una botiga online amb una oferta extensa? La nostra tarifa per a botigues amb fins a 200 productes t'ofereix la plataforma perfecta per a començar amb força. Amb serveis completament integrats que inclouen optimització SEO, sistemes avançats d'enviament i facturació, i les millors solucions de seguretat com SSL, t'ajudem a establir una botiga robusta i competitiva.

Recorda, el límit inicial de 200 productes és només el començament; pots expandir el teu catàleg tant com necessitis, depenent del teu pla d'hosting i creixement del negoci.

Què inclou aquesta tarifa?

Disseny i Llançament de la Teva Botiga Online

Optimització Completa per a Mòbils i Tablets

Sistema de Gestió Intuïtiva per al Propietari de la Botiga

Informes Detallats: Estadístiques de Vendes

Creació i Optimització SEO de Fitxes de Producte

Desenvolupament de Pàgines Interiors: Tienda, Carret, Registre

Integració de Diversos Mètodes de Pagament

Configuració Flexible de Mètodes d'Enviament

Configuració d'Impostos i Moneda per a Transaccions Globals

Automatització d'Enviaments de Factures als Clients

Implementació de Certificat SSL per a Màxima Seguretat

Integració de Blog a Petició del Client

Pla SEO Avançat per a Fitxes de Producte i Categories

Registre en Google Webmaster Tools

Indexació Manual en Google

Optimització de la Velocitat de Càrrega i Tests de Velocitat Inicials

Implementació d'Avis de Cookies i Textos Legals Complerts

Realització de Còpies de Seguretat Setmanals

Neteja i Optimització de Bases de Dades

Implementació de Mesures de Seguretat: Antivirus i Antimalware


TRES PASSES ESSENCIALS

EL NOSTRE PROCÉS

01

Recollida d'Informació i Preparació Inicial

El procés comença amb una fase de descoberta on m'endinsaré en els detalls del teu negoci. Necessito comprendre completament la teva idea, el teu projecte actual, o els detalls de la teva botiga existent. Aquesta comprensió profunda de les teves necessitats i objectius és crucial per configurar correctament la teva botiga online. A continuació, procedirem a recopilar tots els materials necessaris: des del menú de navegació i el logotip fins als textos, productes, preus, ofertes especials, cupons i imatges. Implementarem passarel·les de pagament i sistemes d'enviament i facturació per assegurar que tot estigui llest per a la següent fase.

02

Disseny i Personalització de la Botiga

Un cop tots els productes estiguin carregats i les passarel·les de pagament com Redsys, PayPal o Stripe funcionin correctament, i les tarifes d'enviament estiguin definides, començarem amb la fase més creativa del procés. Aquesta etapa implica prendre decisions sobre l'estètica de la botiga, la paleta de colors, la presentació d'ofertes, cupons i promocions. És el moment de deixar volar la imaginació per dissenyar una botiga que no només sigui funcional sinó també visualment atractiva i alineada amb la imatge de la teva marca.

03

Optimització SEO i Posada en Marxa

Finalment, ens centrem en l'optimització SEO de cada fitxa de producte, la revisió de formularis, carrets de compra i el registre d'usuaris. Realitzarem una indexació manual en Google, que és essencial per assegurar-nos que la teva botiga sigui visible per als clients potencials. Provar i ajustar cada element és crucial per evitar qualsevol problema un cop la botiga estigui operativa. Després d'un exhaustiu control de qualitat i proves d'estrès, arribarà el moment emocionant de llançar la teva botiga al món. És hora d'obrir les portes virtuals i començar a vendre!

AIXÍ QUE JA SAPS


Si ets propietari d'un petit negoci i et sents perdut en aquest "univers digital", no dubtis a contactar-me. Truca'm o envia'm un correu electrònic segons prefereixis. Explica'm la teva situació, què necessites o quina és la teva idea. M'encantarà orientar-te sobre quins passos seguiria jo al teu lloc, en quin ordre, recomanar-te la tarifa més adequada per a tu i, evidentment, estar al teu costat en aquesta aventura digital si així ho desitges.

Tot això, sense cap compromís, per descomptat.

Els Pilars Fonamentals dels Meus Serveis Web

PER QUÈ CONTRACTAR-ME?

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

La meva especialitat radica en l'ús de plantilles premium de WordPress, particularment en DIVI, complementades amb plugins perfectament compatibles per assegurar la màxima estabilitat. La seguretat i la fiabilitat són els pilars del meu treball, invertint en ells per crear llocs web impecables.

PETITS NEGOCIS, GRANS ÈXITS: LA MEVA ESPECIALITAT

La meva dedicació està en els petits negocis, professionals independents, projectes personals i startups. Així que, al sol·licitar un pressupost, no esperis les tarifes ni el tracte d'una gran corporació. Garanteixo una atenció personalitzada, veient cada projecte web com una nova oportunitat per comprendre i contribuir al teu èxit.

SEO INTEGRAT EN CADA PROJECTE WEB

Cada projecte que desenvolupo inclou un pla SEO inicial, assegurant que el teu lloc web estigui perfectament optimitzat des de l'inici. Això implica una optimització profunda del codi, etiquetes h1 i h2, atributs ALT per a les imatges i indexació manual en Google, tot per garantir la millor visibilitat.

ADAPTACIÓ COMPLETA AL RGPD

La tranquil·litat dels nostres clients és fonamental, per això, cada projecte que desenvolupem compleix rigorosament amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Aquesta adaptació ens permet garantir la màxima seguretat i privacitat per a totes les webs que creem.

TEXTOS IMPECABLES: LA CLAU DEL NOTRE ÈXIT

La qualitat del text és el meu segell distintiu. Amb una especial cura en l'ortografia i la redacció, asseguro que cada missatge sigui no només correcte, sinó també eficaç i coherent, reafirmant la importància d'una bona comunicació escrita.

UNA ÀMPLIA GAMMA DE SERVEIS A LA TEVA DISPOSICIÓ

Posa en marxa el teu projecte digital amb la nostra àmplia selecció de serveis: des de crear una presència digital impactant amb el disseny web, fins a mantenir el teu lloc amb WordPress, millorar el teu posicionament amb SEO, i molt més. T'oferim les eines i el suport necessari per destacar en el món digital.

EL TEU NEGOCI, LA NOSTRA INSPIRACIÓ

Valorar la teva expertesa és fonamental per nosaltres; entenem que ningú no coneix el teu negoci millor que tu. Per això, l'escolta activa és el primer pas en cada projecte, sigui dissenyant la teva web o desenvolupant una estratègia SEO. El nostre objectiu és crear espais digitals on et sentis totalment identificat i satisfet.

TENS UNA IDEA? PARLEM-NE!

Estic segur que tens idees brillants per a la teva imatge online.

No esperis més per compartir-les amb mi. Estic aquí per escoltar-te i oferir-te les millors solucions, sense compromisos.

Si t'agraden les propostes, ens posem en marxa immediatament. El meu objectiu és el creixement del teu negoci.


WHATSAPP

Escriu-me al 615 135 149

Em posaré de seguida en contacte amb tu.

TELEGRAM

Si vols parlar per Telegram a WebMasterOsona o amb el nostre bot d'intel·ligència artificial Yara IA

EMAIL

Escriu-me a webmasterosona@gmail.com i explica'm què necessites o el projecte que tens al cap i veiem com et puc ajudar.

Logo WebMasterOsona
Missatges restants: 10

Jo sóc Yara, una assistenta personal especialitzada en disseny web, SEO i programació. Estic aquí per ajudar-te amb qualsevol qüestió relacionada amb aquests àmbits. Com puc ajudar-te?