TARIFA PLATA

Doble Llengua, Doble Eficiència

DISSENY WEB OSONA

TARIFA PlATA 800€ + IVA

Comunica Sense Fronteres

En un món cada vegada més connectat, la capacitat d'arribar a clients en múltiples idiomes és més que un luxe; és una necessitat. La nostra tarifa Plata no només et proporciona una web estèticament impecable i optimitzada per SEO, sinó que també afegeix la potència d'un disseny web bilingüe.

Imagina la teva pàgina, brillant en dues llengües, captivant una audiència més àmplia i diversa, i obrint noves oportunitats de negoci a tot el món.

Què inclou aquesta tarifa?

Disseny i Posa en Marxa de la Web

Plantilles Premium de WordPress

Optimització per a Mòbils i Tablets

Integració i Connexió amb Perfils Socials

Aspectes Legals i Avís de Cookies (Adaptació RGPD)

Còpies de Seguretat

Creació i Configuració de Comptes de Correu

Gestió / Contractació de Domini i Allotjament

Optimització de la Velocitat de Càrrega

Creació i enviament del Sitemap

Optimització Integral del Codi de la Web

Reestructuració de URLs per a Major Amabilitat amb Google

Optimització d'Imatges: Atributs ALT i Títols Revisats

Anàlisi i Millora d'Enllaços Interns

Augment de la Densitat Òptima de Paraules Clau

Optimització Avançada de HTML, CSS i Javascript

Implementació de Certificat SSL per una Seguretat Millorada

Web en 2 Idiomes

Posicionament Web SEO Avançat


TRES PASSES ESSENCIALS

EL NOSTRE PROCÉS

01

Recopilació d'Informació i Preparació

El primer pas cap a la creació de la teva web ideal comença amb una comprensió profunda dels teus objectius i necessitats. Em dedicaré a fer-te una sèrie de preguntes detallades sobre el teu projecte, idea o web actual, si en tens una. Això em permetrà captar l'essència del que necessites.

Seguidament, recollirem tots els materials necessaris com el menú de navegació, logotip, textos, imatges, i més. També definirem el missatge clau que la teva web ha de comunicar i el to que utilitzarem, assegurant que tot estigui alineat amb la teva visió.

02

Desenvolupament i Revisió Col·laborativa

Una vegada tinguem tot el material i la informació necessària, començarà la màgia del disseny i desenvolupament. Crearé un espai de treball interactiu on podràs seguir el progrés del projecte de manera activa. Aquí, tindràs l'oportunitat de veure el desenvolupament estètic i de continguts, i podràs compartir els teus pensaments sobre el que t'agrada i el que creus que podríem millorar.

Aquest procés iteratiu ens permet ajustar, afegir i refinar detalls fins aconseguir que tot estigui completament al teu gust.

03

Optimització Final i Llançament

El pas final abans del llançament inclou la meticulosa adaptació de la web per a dispositius mòbils i tablets, així com la optimització de SEO i la velocitat de càrrega. Aquest procés assegura que la web no només es veurà bé, sinó que també funcionarà eficaçment en tots els dispositius i condicions.

Posteriorment, adaptarem el teu lloc al RGPD i farem els ajustos necessaris en el teu servidor per preparar el llançament. Finalment, una vegada la web sigui en viu, realitzarem una revisió exhaustiva per garantir que tot funcioni correctament, assegurant un inici llis i professional.

AIXÍ QUE JA SAPS

Si ets propietari d'un petit negoci i et sents perdut en aquest "univers digital", no dubtis a contactar-me. Truca'm o envia'm un correu electrònic segons prefereixis. Explica'm la teva situació, què necessites o quina és la teva idea. M'encantarà orientar-te sobre quins passos seguiria jo al teu lloc, en quin ordre, recomanar-te la tarifa més adequada per a tu i, evidentment, estar al teu costat en aquesta aventura digital si així ho desitges.

Tot això, sense cap compromís, per descomptat.

Els Pilars Fonamentals dels Meus Serveis Web

PER QUÈ CONTRACTAR-ME?

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

La meva especialitat radica en l'ús de plantilles premium de WordPress, particularment en DIVI, complementades amb plugins perfectament compatibles per assegurar la màxima estabilitat. La seguretat i la fiabilitat són els pilars del meu treball, invertint en ells per crear llocs web impecables.

PETITS NEGOCIS, GRANS ÈXITS: LA MEVA ESPECIALITAT

La meva dedicació està en els petits negocis, professionals independents, projectes personals i startups. Així que, al sol·licitar un pressupost, no esperis les tarifes ni el tracte d'una gran corporació. Garanteixo una atenció personalitzada, veient cada projecte web com una nova oportunitat per comprendre i contribuir al teu èxit.

SEO INTEGRAT EN CADA PROJECTE WEB

Cada projecte que desenvolupo inclou un pla SEO inicial, assegurant que el teu lloc web estigui perfectament optimitzat des de l'inici. Això implica una optimització profunda del codi, etiquetes h1 i h2, atributs ALT per a les imatges i indexació manual en Google, tot per garantir la millor visibilitat.

ADAPTACIÓ COMPLETA AL RGPD

La tranquil·litat dels nostres clients és fonamental, per això, cada projecte que desenvolupem compleix rigorosament amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Aquesta adaptació ens permet garantir la màxima seguretat i privacitat per a totes les webs que creem.

TEXTOS IMPECABLES: LA CLAU DEL NOTRE ÈXIT

La qualitat del text és el meu segell distintiu. Amb una especial cura en l'ortografia i la redacció, asseguro que cada missatge sigui no només correcte, sinó també eficaç i coherent, reafirmant la importància d'una bona comunicació escrita.

UNA ÀMPLIA GAMMA DE SERVEIS A LA TEVA DISPOSICIÓ

Posa en marxa el teu projecte digital amb la nostra àmplia selecció de serveis: des de crear una presència digital impactant amb el disseny web, fins a mantenir el teu lloc amb WordPress, millorar el teu posicionament amb SEO, i molt més. T'oferim les eines i el suport necessari per destacar en el món digital.

EL TEU NEGOCI, LA NOSTRA INSPIRACIÓ

Valorar la teva expertesa és fonamental per nosaltres; entenem que ningú no coneix el teu negoci millor que tu. Per això, l'escolta activa és el primer pas en cada projecte, sigui dissenyant la teva web o desenvolupant una estratègia SEO. El nostre objectiu és crear espais digitals on et sentis totalment identificat i satisfet.

TENS UNA IDEA? PARLEM-NE!

Estic segur que tens idees brillants per a la teva imatge online.

No esperis més per compartir-les amb mi. Estic aquí per escoltar-te i oferir-te les millors solucions, sense compromisos.

Si t'agraden les propostes, ens posem en marxa immediatament. El meu objectiu és el creixement del teu negoci.


WHATSAPP

Escriu-me al 615 135 149

Em posaré de seguida en contacte amb tu.

TELEGRAM

Si vols parlar per Telegram a WebMasterOsona o amb el nostre bot d'intel·ligència artificial Yara IA

EMAIL

Escriu-me a webmasterosona@gmail.com i explica'm què necessites o el projecte que tens al cap i veiem com et puc ajudar.

Logo WebMasterOsona
Missatges restants: 10

Jo sóc Yara, una assistenta personal especialitzada en disseny web, SEO i programació. Estic aquí per ajudar-te amb qualsevol qüestió relacionada amb aquests àmbits. Com puc ajudar-te?