DISSENY WEB SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER

Per a

DISSENY WEB, BOTIGUES ONLINE, SEO I MANTENIMENT WEB PER A PETITS NEGOCIS, PROFESSIONALS INDEPENDENTS, FREELANCERS, PROJECTES PERSONALS I STARTUPS

AGÈNCIA DE DISSENY WEB A SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER

DISSENY WEB, SEO I MÀRQUETING ONLINE

Disseny Web i SEO: El Duo Perfecte per al Teu Creixement Online

Benvingut a WebMasterOsona. Soc l'Ivan, el fundador, i el teu expert en solucions digitals personalitzades. Especialitzat en disseny web, desenvolupament de botigues online, i estratègies de SEO, em dedico a transformar visions en realitats digitals elegants, funcionals i eficaces per a petits negocis i startups. Si busques excel·lència i rendibilitat en la teva presència digital, has arribat al lloc idoni. Benvingut, i prepara't per a destacar.

logo_webmasterosona

T'OFEREIXO TARIFES DE DISSENY WEB DISSENYADES ESPECÍFICAMENT PER A PETITS NEGOCIS, ACTUALITZACIÓ DE WEBS OBSOLETES, O PER A NOUS PROJECTES. EN CADASCUN DELS MEUS PROJECTES, PRIORITZO L'ÚS DE MATERIALS DE PRIMERA QUALITAT PER CREAR WEBS ATRACTIVES, SEGURES, ESTABLES I ALTAMENT EFICIENTS.


DISSENY WEB, SEO I MÀRQUETING SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER

PREUS A MIDA PER A PROJECTES ÚNICS

T'ofereixo tarifes clares i completes a preus competitius, amb una excel·lent relació qualitat-preu. Això et permetrà llançar la teva idea de negoci, actualitzar el teu lloc web, iniciar les vendes dels teus productes i estar segur que la teva presència digital és impecable.

...
des de 550€

DISSENY WEB

MÉS INFO
...
des de 950€

BOTIGUES ONLINE

MÉS INFO
...
des de 100€/mes

SEO

MÉS INFO

DISSENY DE PÀGINES WEB SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER

COM PUC AJUDAR-TE?

Elaboro per a tu un lloc web o plataforma de venda online estèticament agradable, fàcil d'utilitzar, altament funcional i, naturalment, amb les màximes garanties de fiabilitat i qualitat

Desenvolupo plans de posicionament SEO personalitzats, dissenyats específicament per maximitzar el flux de clients cap al teu lloc web a través d'Internet.

M'ocupo d'actualitzar i cuidar el teu lloc web o botiga online, mantenint-lo en un estat òptim i al dia. Afronto i resolc qualssevol problemes tècnics amb la teva web.

T'ofereixo assessorament integral sobre els aspectes online del teu negoci i t'ajudo a definir clarament la teva estratègia digital.

I no dubtis pel que fa al preu, tots els meus serveis estan dissenyats amb l'objectiu de suportar els petits negocis, tant el teu com el meu. Per això, t'oferim tarifes competitives i totalment accessibles. La nostra prioritat és proporcionar-te valor i qualitat, assegurant que l'excel·lència digital sigui a l'abast de tots.

ET SONA ALGUNA?

La teva web ja no compleix amb les teves necessitats i és moment de transformar-la per avançar, sempre dins d'un pressupost accessible

Abans de començar el teu projecte empresarial, assegura't de tenir una web que potenciï el teu suport comercial.

Si et sents 'una mica perdut' i tens dubtes sobre el hosting, el domini o el logo, és el moment de recórrer a ajuda experta i fiable.

Disposes d'un producte excel·lent i el teu servei és inigualable, però la teva visibilitat en línia és insuficient a causa d'un SEO deficient. És moment de potenciar-lo immediatament.

Inicies les vendes online i requereixes d'una botiga online segura, sòlida i eficient.

Si la integració de solucions d'Intel·ligència Artificial (IA) per a optimitzar processos i millorar l'atenció al client et sembla complexa, permet-nos simplificar-ho.

Reinventa el Futur de la Teva Empresa!

Com a especialista, transformo radicalment la teva estratègia digital per atraure nous clients, fer que la teva web sigui el teu millor representant i situar-te com el rival a superar per la teva competència. T'ofereixo dissenys web des de 550€, manteniment web per només 150€ al any, botigues online totalment equipades a partir de 950€, i plans de SEO avançats i a mida per al teu projecte

logo_webmasterosona

DISSENY WEB SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER

PORTAFOLI

Descobreix els últims treballs

Aquí tens una mostra dels meus dissenys web més recents. Explorant-los, descobriràs el potencial de les meves plantilles, obtindràs inspiració, idees i la possibilitat de fer comparacions…

Modernitza't

MODERNITZA'T

- REFORMES INTEGRALS -

Fotografia Vic

FOTOGRAFIA VIC

- BOTIGA DE FOTOGRAFIA -

TeraOsona

TERAOSONA

- SERVEIS INFORMÀTICS -

La Fàbrica de les arts

LA FÀBRICA DE LES ARTS

- ESCOLA DE DANSA -

CerthoX

CERTHOX

- CERTIFICATS DIGITALS -

Arrels

ARRELS

- ACOMPANYAMENT FAMILIAR -

IA WebMasterOsona

IA WEBMASTEROSONA

- SERVEIS D'INTEL-LIGÈNCIA ARTIFICIAL -

PcOrg@smicos

PCORG@SMICOS

- VIDEOJOCS -

Jordi Puigdollers

JORDI PUIGDOLLERS

- JOIERIA D'AUTOR -

AIXÍ QUE JA SAPS

Si ets propietari d'un petit negoci i et sents perdut en aquest "univers digital", no dubtis a contactar-me. Truca'm o envia'm un correu electrònic segons prefereixis. Explica'm la teva situació, què necessites o quina és la teva idea. M'encantarà orientar-te sobre quins passos seguiria jo al teu lloc, en quin ordre, recomanar-te la tarifa més adequada per a tu i, evidentment, estar al teu costat en aquesta aventura digital si així ho desitges.

Tot això, sense cap compromís, per descomptat.

Els Pilars Fonamentals dels Meus Serveis Web

PER QUÈ CONTRACTAR-ME?

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

La meva especialitat radica en l'ús de plantilles premium de WordPress, particularment en DIVI, complementades amb plugins perfectament compatibles per assegurar la màxima estabilitat. La seguretat i la fiabilitat són els pilars del meu treball, invertint en ells per crear llocs web impecables.

PETITS NEGOCIS, GRANS ÈXITS: LA MEVA ESPECIALITAT

La meva dedicació està en els petits negocis, professionals independents, projectes personals i startups. Així que, al sol·licitar un pressupost, no esperis les tarifes ni el tracte d'una gran corporació. Garanteixo una atenció personalitzada, veient cada projecte web com una nova oportunitat per comprendre i contribuir al teu èxit.

SEO INTEGRAT EN CADA PROJECTE WEB

Cada projecte que desenvolupo inclou un pla SEO inicial, assegurant que el teu lloc web estigui perfectament optimitzat des de l'inici. Això implica una optimització profunda del codi, etiquetes h1 i h2, atributs ALT per a les imatges i indexació manual en Google, tot per garantir la millor visibilitat.

ADAPTACIÓ COMPLETA AL RGPD

La tranquil·litat dels nostres clients és fonamental, per això, cada projecte que desenvolupem compleix rigorosament amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Aquesta adaptació ens permet garantir la màxima seguretat i privacitat per a totes les webs que creem.

TEXTOS IMPECABLES: LA CLAU DEL NOTRE ÈXIT

La qualitat del text és el meu segell distintiu. Amb una especial cura en l'ortografia i la redacció, asseguro que cada missatge sigui no només correcte, sinó també eficaç i coherent, reafirmant la importància d'una bona comunicació escrita.

UNA ÀMPLIA GAMMA DE SERVEIS A LA TEVA DISPOSICIÓ

Posa en marxa el teu projecte digital amb la nostra àmplia selecció de serveis: des de crear una presència digital impactant amb el disseny web, fins a mantenir el teu lloc amb WordPress, millorar el teu posicionament amb SEO, i molt més. T'oferim les eines i el suport necessari per destacar en el món digital.

EL TEU NEGOCI, LA NOSTRA INSPIRACIÓ

Valorar la teva expertesa és fonamental per nosaltres; entenem que ningú no coneix el teu negoci millor que tu. Per això, l'escolta activa és el primer pas en cada projecte, sigui dissenyant la teva web o desenvolupant una estratègia SEO. El nostre objectiu és crear espais digitals on et sentis totalment identificat i satisfet.

TENS UNA IDEA? PARLEM-NE!

Estic segur que tens idees brillants per a la teva imatge online.

No esperis més per compartir-les amb mi. Estic aquí per escoltar-te i oferir-te les millors solucions, sense compromisos.

Si t'agraden les propostes, ens posem en marxa immediatament. El meu objectiu és el creixement del teu negoci.


WHATSAPP

Escriu-me al 615 135 149

Em posaré de seguida en contacte amb tu.

TELEGRAM

Si vols parlar per Telegram a WebMasterOsona o amb el nostre bot d'intel·ligència artificial Yara IA

EMAIL

Escriu-me a webmasterosona@gmail.com i explica'm què necessites o el projecte que tens al cap i veiem com et puc ajudar.

Logo WebMasterOsona
Missatges restants: 10

Jo sóc Yara, una assistenta personal especialitzada en disseny web, SEO i programació. Estic aquí per ajudar-te amb qualsevol qüestió relacionada amb aquests àmbits. Com puc ajudar-te?