POSICIONAMENT SEO OSONA

Posiciona’t a Google

Si tenir una web  ben feta és el primer pas per muntar una estratègia online per el teu negoci, el posicionament SEO és el segon. La primera pàgina de cerca de Google és la garantia d’un bon flux de contactes comercials i de nous clients, peró no és gens fàcil aconseguir-ho.

SEO OSONA

Posicionem la teva Web

Millora la història del teu negoci

Tenir cura del codi, les etiquetes, l’optimització de la web, els continguts. Les paraules clau, l’activitat en les xarxes Socials, la reputació Online. Tot això necessita un control exhaustiu perquè els primers resultats comencin a arribar.

Tot el que es necessita per començar a pujar posicions a Google sense pressa.

TRES PASSOS ESSENCIALS

¿Com és el procés?

Preparació

Primer analitzem el terreny. Analitzar quina és la situació de la teva web. Quin resultat  a Google i fer un estudi profund de paraules clau.

I com no, estudiar al màxim la competència!

Treballem

Aquí entrem en acció, modificant i afegint les capes SEO, els títols, la metadescription i molt més, tot suma en un procés que a poc a poc convenç a Google de què ens posicioni on toca!

Publicació

És l’hora de la veritat! Amb un codi ben optimitzat i una estratègia bona del SEO toca publicar i esperar a veure els resultats!

SEO PER PETITS NEGOCIS

AVANTATGES PER AL TEU NEGOCI

RENDIBILITAT

Una bona estratègia de posicionament SEO és molt rendible a mitjà i llarg termini, amb uns mesos d’esforç i treball dur, pots aconseguir resultats molt estables sempre que no l’abandonis.

EL CLIENT PERFECTE

Si tot funciona  i les paraules clau ben triades, El SEO et portarà al client perfecte, el que està interessat en el teu producte o botiga, el de la teva zona, i si tens una bona web, veuràs com es posa en contacte amb tu. Després ja és cosa teva, però la web i el SEO ja han fet la feina.

IMATGE IMPECABLE

Quan un client veu un negoci en els primers resultats de la recerca, ja ho veu com un negoci més qualitat i prestigi, per això invertir en SEO  els efectes de millorar la imatge del teu negoci.

AIXÍ QUE JA SAPS

Si tens un petit negoci i no saps ni per on començar amb això del «món digital», truca’ns, o escriu-nos un correu, el que prefereixis, i explica’ns el teu cas i el que necessites o la idea que tens, estarem encantats d’explicar què fariem en el teu lloc, com i en quin ordre, d’aconsellar quina tarifa et convé triar i, per descomptat, d’ajudar-te en el camí si així ho vols.

I sense cap compromís.

L'ESSENCIAL DELS NOSTRES SERVEIS

¿PERQUÈ NOSALTRES?

$

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

Utilitzem sempre plantilles prèmium de WorPress. Invertim molt en seguretat, l'estabilitat i el disseny de les pàgines.

$

SEO A TOTES LES NOSTRES WEBS

Tots els projectes porten incorporat un pla SEO inicial que inclou optimització profunda del codi, etiquetes H1, H2, atributs ALT de les imatges i indexació manual a Google.

$

ESPECIALISTES EN PETITS NEGOCIS

Treballem exclusivament amb petits negocis, professionals lliures i projectes personals, de manera que quan ens demanis pressupost, no et trobaràs amb preus de multinacional, t'ho assegurem. Per nosaltres, cada projecte web no és únicament una web més d'una llarga llista, sinó una oportunitat de conèixer el teu negoci i d'involucrar-nos en el procés de fer-lo més rendible i eficaç

$

PARLEM

I t'escoltem perquè tu ets qui millor coneix el teu negoci i les seves necessitats, els plans de futur. Tot això cal tenir-ho en compte a l'hora de dissenyar una web o crear un pla de posicionament SEO. Sempre intentarem lliurar-te una web amb la qual et sentis realment còmode.

Explica'ns la teva idea...

Segur que ja tens una idea en ment per millorar la teva imatge Online.

Ens encantaria escoltar-la.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Et guiarem sense cap compromís i ens podràs explicar el que necessitis, o que no funciona bé en la presència Online del teu negoci.

I si t'agraden les solucions que et proposem, ens posem en marxa. Perquè el nostre negoci és fer que el teu creixi.

15 + 2 =