SEGURETAT WEB OSONA

Tarifa des de 350€/any

Amb aquesta tarifa la teva web serà més segura, ja que li complicarem les coses als ciberdelinqüents. Instal·lació de complements estables que ajudarà a protegir la teva web d’atacs com DDOS o d’inici de sessió i els privarem de la navegació en les carpetes més sensibles.

SEGURETAT DE PÀGINES WEB OSONA

Preu des de 350€/any

Seguretat WordPress

En molts casos ens trobem que moltes de les webs d’empreses grans i petites estan totalment desprotegides, no amaguen la pàgina d’inici de sessió i molt menys capen els intents per iniciar sessió. També ens permeten navegar per carpetes on tenen tots els arxius de configuració inclòs el de la seva base de dades.

%

De les webs WordPress no estan protegides correctament.

%

De les pàgines WordPress, són atacades en menys de 24h.

%

De les empreses comencen a invertir en seguretat web.

¿Que inclou aquesta tarifa?

Cloudflare

Protecció bàsica amb cloudflare.

Firewall

Configuració fins a 5 regles del Firewall.

Protecció

Protecció a carpetes i arxius sensibles.

TRES PASSOS ESSENCIALS

¿Com és el procés?

Protecció

El primer pas, activarem Cloudflare a la teva web, això ens permetrà configurar fins a 5 regles per al tallafoc, ens protegirà d’atacs DDOS i ens millorarà la velocitat de la nostra web. Ara utilitzarem la nostra màgia per restringir l’accés a carpetes i arxius sensibles.

Millora del codi html Vic Osona

Actualització

Ara toca actualitzar tots els complements, temes i altres complements de WordPress, descarregar les últimes versions de l’antimalware i comprovar els atacs de les últimes setmanes, a partir d’aquí podem establir fins a 5 regles per al firewall.

Servidor web Osona

Manteniment

Per últim després de fer les proves de seguretat necessàries, i comprovar que tot està segur, actualitzarem tots els plugins, complements i temes de wordpress, mesurarem la velocitat de càrrega de la pàgina web i si tot funciona correctament, programaré les còpies de seguretat. 

AIXÍ QUE JA SAPS

Si tens un petit negoci i no saps ni per on començar amb això del «món digital», truca’ns, o escriu-nos un correu, el que prefereixis, i explica’ns el teu cas i el que necessites o la idea que tens, estarem encantats d’explicar què fariem en el teu lloc, com i en quin ordre, d’aconsellar quina tarifa et convé triar i, per descomptat, d’ajudar-te en el camí si així ho vols.

I sense cap compromís.

L'ESSENCIAL DELS NOSTRES SERVEIS

¿PERQUÈ NOSALTRES?

$

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

Utilitzem sempre plantilles prèmium de WorPress. Invertim molt en seguretat, l'estabilitat i el disseny de les pàgines.

$

SEO A TOTES LES NOSTRES WEBS

Tots els projectes porten incorporat un pla SEO inicial que inclou optimització profunda del codi, etiquetes H1, H2, atributs ALT de les imatges i indexació manual a Google.

$

ESPECIALISTES EN PETITS NEGOCIS

Treballem exclusivament amb petits negocis, professionals lliures i projectes personals, de manera que quan ens demanis pressupost, no et trobaràs amb preus de multinacional, t'ho assegurem. Per nosaltres, cada projecte web no és únicament una web més d'una llarga llista, sinó una oportunitat de conèixer el teu negoci i d'involucrar-nos en el procés de fer-lo més rendible i eficaç

$

PARLEM

I t'escoltem perquè tu ets qui millor coneix el teu negoci i les seves necessitats, els plans de futur. Tot això cal tenir-ho en compte a l'hora de dissenyar una web o crear un pla de posicionament SEO. Sempre intentarem lliurar-te una web amb la qual et sentis realment còmode.

Explica'ns la teva idea...

Segur que ja tens una idea en ment per millorar la teva imatge Online.

Ens encantaria escoltar-la.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Et guiarem sense cap compromís i ens podràs explicar el que necessitis, o que no funciona bé en la presència Online del teu negoci.

I si t'agraden les solucions que et proposem, ens posem en marxa. Perquè el nostre negoci és fer que el teu creixi.

Check de Seguretat