MANTENIMENT WEB VIC

Tarifes a mida

El manteniment de la teva web és perfecta perquè la teva web estigui sempre actualitzada i sigui segura. Un bon manteniment es essencial perquè el teu WordPress funcioni perfectament.

MANTENIMENT PÀGINES WEB VIC

Preu des de 150€/any

Manteniment per al teu WordPress

Si ja tenim el disseny de la web amb el pla de posicionament, és essencial fer un bon manteniment de tots els elements del teu WordPress. El manteniment periòdic és el complement perfecte per a un bon disseny web i un pla SEO o de màrqueting.

L’absència d’un manteniment adequat és molt perillosa en una web, ja que el tema com els plugins, s’actualitzen constantment, i cal mantenir-los al dia per un correcte funcionament i que no ens espatlli el treball ja realitzat.

TRES PASSOS ESSENCIALS

¿Com és el procés?

ACTUALITZAR

El primer és actualitzar la plantilla o tema del teu WordPress.

Eliminem els plugins obsolets i els substituïm per nous si cal, després toca una revisió general de la web i mirar que el temps de càrrega sigui correcte.

WORDPRESS

Ara toca la mateixa plataforma de WordPress, optimitzem la base de dades, eliminar comentaris spam, i supervisar que no hi hagi cap missatge d’error que pugui avisar d’algun error més greu.

REPÀS

I per últim, fem un repàs general de la seguretat, Antimalware,  limitadors d’intents de conexió, mesurem la velocitat de càrrega i reajustem el que sigui necessari, finalment programem les còpies de seguretat necessàries.

AIXÍ QUE JA SAPS

Si tens un petit negoci i no saps ni per on començar amb això del «món digital», truca’ns, o escriu-nos un correu, el que prefereixis, i explica’ns el teu cas i el que necessites o la idea que tens, estarem encantats d’explicar què fariem en el teu lloc, com i en quin ordre, d’aconsellar quina tarifa et convé triar i, per descomptat, d’ajudar-te en el camí si així ho vols.

I sense cap compromís.

L'ESSENCIAL DELS NOSTRES SERVEIS

¿PERQUÈ NOSALTRES?

$

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

Utilitzem sempre plantilles prèmium de WorPress. Invertim molt en seguretat, l'estabilitat i el disseny de les pàgines.

$

SEO A TOTES LES NOSTRES WEBS

Tots els projectes porten incorporat un pla SEO inicial que inclou optimització profunda del codi, etiquetes H1, H2, atributs ALT de les imatges i indexació manual a Google.

$

ESPECIALISTES EN PETITS NEGOCIS

Treballem exclusivament amb petits negocis, professionals lliures i projectes personals, de manera que quan ens demanis pressupost, no et trobaràs amb preus de multinacional, t'ho assegurem. Per nosaltres, cada projecte web no és únicament una web més d'una llarga llista, sinó una oportunitat de conèixer el teu negoci i d'involucrar-nos en el procés de fer-lo més rendible i eficaç

$

PARLEM

I t'escoltem perquè tu ets qui millor coneix el teu negoci i les seves necessitats, els plans de futur. Tot això cal tenir-ho en compte a l'hora de dissenyar una web o crear un pla de posicionament SEO. Sempre intentarem lliurar-te una web amb la qual et sentis realment còmode.

Explica'ns la teva idea...

Segur que ja tens una idea en ment per millorar la teva imatge Online.

Ens encantaria escoltar-la.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Et guiarem sense cap compromís i ens podràs explicar el que necessitis, o que no funciona bé en la presència Online del teu negoci.

I si t'agraden les solucions que et proposem, ens posem en marxa. Perquè el nostre negoci és fer que el teu creixi.

Check de Seguretat