DISSENY WEB TORELLÓ

per petites empreses

 

PÀGINES WEB, BOTIGUES ONLINE, POSICIONAMENT SEO I MANTENIMENT WEB PER PETITES EMPRESES, PROFESIONALS INDEPENDENTS I PROJECTES PERSONALS.

 

DISSENY WEBPRESSUPOST

DISSENY WEB TORELLÓ

per petites empreses

PÀGINES WEB, BOTIGUES ONLINE, POSICIONAMENT SEO I MANTENIMENT WEB PER PETITES EMPRESES, PROFESIONALS INDEPENDENTS I PROJECTES PERSONALS.

DISSENY PÀGINES WEB TORELLÓ

DISSENY PÀGINES WEB, SEO I MÀRQUETING ONLINE

per petits negocis

Som experts en disseny web, creació de petites botigues online, posicionament SEO i màrqueting online per negocis petits, professionals independents, projectes personals i startups. Si busques una web elegant, funcional, ràpida i rendible… estàs al lloc ideal, benvingut.

Disseny web Osona

DISSENY WEB PERSONALITZAT TORELLÓ

TARIFES PER  TOTA CLASSE DE PROJECTES

Posem a la vostra disposició tarifes senzilles, molt completes, a un preu ajustat i amb una increïble relació qualitat-preu. Perquè puguis posar en marxa la teva idea de negoci, renovar la web de la teva empresa, començar a vendre els teus productes i tenir la tranquil·litat que la teva imatge en línia és absolutament impecable.

DISSENY WEB

T’escoltem perquè tu ets qui millor coneix el teu negoci i les seves necessitats. Sempre intentarem lliurar-te una web amb la qual realment et sentis còmode.

ECOMMERCE

¿Vols una petita botiga online? Aquesta es la millor tarifa, fins a 50 productes. Tot el que es necessita per començar a vendre en format mini

SEO

El posicionament SEO a Google és gairebé sinònim d’artesania, de paciència, de treball lent i pausat, de constància i perseverança, tot això necessita un control constant i exhaustiu.

MANTENIMENT

La tarifa de manteniment és ideal per la teva web estigui sempre actualitzada, un bon manteniment és essencial perquè el teu WordPress funcioni correctament, així que no ho deixis mai.

SEGURETAT WEB

Més de 5 anys d’experiència en el món de la seguretat informàtica, analitzem la teva web i la protegim de diferents atacs com DDOS, intents d’inici de sessió, protecció carpetes privades, entre d’altres..

LANDIG PAGE

Una pàgina d’aterratge ben dissenyada, ideal perquè les teves campanyes publicitàries siguin el màxim de rendibles possibles.

CREACIÓ I DISSENY DE PÀGINES WEB TORELLÓ

¿Que podem oferir-te?

El disseny de la teva web elegant, ràpida, eficaç i sempre, amb les màximes garanties de seguretat i qualitat.

Estudi dels plans de posicionament SEO personalitzats, especialment pensat perquè el teu lloc web generi una bona quantitat de clients a través d’Internet.

Actualitzem la teva web o la botiga i la mantenim cuidada i al dia. Solucionem totes les incidències tècniques que sorgeixin en el teu Worpress.

T’aconsellem sobre tots els aspectes online del teu negoci i t’ajudem a perfilar definitivament la teva estratègia online.

DISSENY DE WEBS

Últims projectes web

Coneix els nostres darrers treballs

Certhox Certificació Digital

CERTHOX

-CERTIFICACIONS DIGITALS-

VISITAR WEB


Certhox Certificació Digital

FOTOGRAFIA VIC

-BOTIGA FOTOGRAFIA ONLINE-

VISITAR WEB


CIGRON HEAD

-DISSENY PERSONALITZAT-

VISITAR WEB


MODERNITZA'T

-REFORMES PERSONALITZADES-

VISITAR WEB


LA FÀBRICA DE LES ARTS

-ESCOLA DE DANSA-

VISITAR WEB


JORDI JOIERIA

-JOIERIA D'AUTOR-

VISITAR WEB


AIXÍ QUE JA SAPS

Si tens un petit negoci i no saps ni per on començar amb això del «món digital», truca’ns, o escriu-nos un correu, el que prefereixis, i explica’ns el teu cas i el que necessites o la idea que tens, estarem encantats d’explicar-te què fariem

en el teu lloc, com i en quin ordre, d’aconsellar-te quina tarifa et convé triar i, per descomptat, d’ajudar-te en el camí si així ho vols.

I sense cap compromís.

L'ESSENCIAL DELS NOSTRES SERVEIS

¿PERQUÈ NOSALTRES?

$

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

Utilitzem sempre plantilles prèmium de WorPress. Invertim molt en seguretat, l'estabilitat i el disseny de les pàgines.

$

SEO A TOTES LES NOSTRES WEBS

Tots els projectes porten incorporat un pla SEO inicial que inclou optimització profunda del codi, etiquetes H1, H2, atributs ALT de les imatges i indexació manual a Google.

$

ESPECIALISTES EN PETITS NEGOCIS

Treballem exclusivament amb petits negocis, professionals lliures i projectes personals, de manera que quan ens demanis pressupost, no et trobaràs amb preus de multinacional, t'ho assegurem. Per nosaltres, cada projecte web no és únicament una web més d'una llarga llista, sinó una oportunitat de conèixer el teu negoci i d'involucrar-nos en el procés de fer-lo més rendible i eficaç

$

PARLEM

I t'escoltem perquè tu ets qui millor coneix el teu negoci i les seves necessitats, els plans de futur. Tot això cal tenir-ho en compte a l'hora de dissenyar una web o crear un pla de posicionament SEO. Sempre intentarem lliurar-te una web amb la qual et sentis realment còmode.

Explica'ns la teva idea...

Segur que ja tens una idea en ment per millorar la teva imatge Online.

Ens encantaria escoltar-la.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Et guiarem sense cap compromís i ens podràs explicar el que necessitis, o que no funciona bé en la presència Online del teu negoci.

I si t'agraden les solucions que et proposem, ens posem en marxa. Perquè el nostre negoci és fer que el teu creixi.

Check de Seguretat