LANDING PAGES OSONA

Des de 250€

La landing page o pàgina d’aterratge és una pàgina per publicitar un producte, un curs, un servei etc.. i, sobretot, per aconseguir que els visitants es converteixin en possibles clients.

LANDING PAGE OSONA

Preu des de 250

Per les teves campanyes publicitaries

L’objectiu fonamental d’una landing page és la conversió. És a dir, volem que el visitant faci alguna cosa, demanar un pressupost, reservar una cita, descarregar un pdf.. i tot perquè, després d’aquesta acció, nosaltres posarem en marxa tot un seguit d’accions encaminades a què es converteixi en un client real.

És per això que la landing page ha d’estar molt ben estructurada, tant en el seu contingut com la seva estètica, per aconseguir aquestes accions per part del visitant. No és una pàgina més dins de la teva web, molt probablement té darrere una campanya de Adwords, Facebook o Instagram, i per això és necessari que aquests diners invertits en publicitat siguin realment rendibles.

¿Que inclou aquesta tarifa?

Disseny web

Disseny i posada en marxa de la teva web

Optimització

Optimització per a mòbils i tablets

Allotjament

Gestió / contractació de domini i allotjament

Velocitat

Optimització de la velocitat de càrrega

SEO

Auditoria SEO prèvia.

Codi web

Optimització del codi del web: etiquetes h1, h2 i descripció meta en totes les pàgines del lloc.

Estudi

Estudi i revisió dels enllaços interns

Paraules clau

Millora de la densitat de paraules clau

Millora de codi

Optimització del codi HTML, CSS, JAVASCRIPT.

TRES PASSOS ESSENCIALS

¿Com és el procés?

Preparació

El primer pas, et demanarem moltes coses sobre la teva idea, el teu projecte o la teva web actual si en tens. Necessitem conèixer els teus objectius per poder començar a treballar.

Després, mirem tot el material que es necessita: el menú de navegació, logo, contingut i text, les imatges, etc..

Disseny

En aquesta part analitzem el procés del treball, tant la part estètica com la part de continguts.

Aquí, em pots explicar el que t’agrada i el que no et convenç tant, i anirem modifica’n, afegint i reflexionant dins a deixar tot al teu gust.

Publicació

Ja tenim la versió definitiva de la web, ara toca optimitzar-lo per mòbils i tablets, el posicionament SEO i polir la velocitat de càrrega de la web.

Després configurar el servidor per publicar-la. Un cop publicada és hora de donar un últim cop d’ull i comprovar que tot funciona correctament.

AIXÍ QUE JA SAPS

Si tens un petit negoci i no saps ni per on començar amb això del «món digital», truca’ns, o escriu-nos un correu, el que prefereixis, i explica’ns el teu cas i el que necessites o la idea que tens, estarem encantats d’explicar-què fariem en el teu lloc, com i en quin ordre, d’aconsellar-te quina tarifa et convé triar i, per descomptat, d’ajudar-te en el camí si així ho vols.

I sense cap compromís.

L'ESSENCIAL DELS NOSTRES SERVEIS

¿PERQUÈ NOSALTRES?

$

MATERIAL DE MÀXIMA QUALITAT

Utilitzem sempre plantilles prèmium de WorPress. Invertim molt en seguretat, l'estabilitat i el disseny de les pàgines.

$

SEO A TOTES LES NOSTRES WEBS

Tots els projectes porten incorporat un pla SEO inicial que inclou optimització profunda del codi, etiquetes H1, H2, atributs ALT de les imatges i indexació manual a Google.

$

ESPECIALISTES EN PETITS NEGOCIS

Treballem exclusivament amb petits negocis, professionals lliures i projectes personals, de manera que quan ens demanis pressupost, no et trobaràs amb preus de multinacional, t'ho assegurem. Per nosaltres, cada projecte web no és únicament una web més d'una llarga llista, sinó una oportunitat de conèixer el teu negoci i d'involucrar-nos en el procés de fer-lo més rendible i eficaç

$

PARLEM

I t'escoltem perquè tu ets qui millor coneix el teu negoci i les seves necessitats, els plans de futur. Tot això cal tenir-ho en compte a l'hora de dissenyar una web o crear un pla de posicionament SEO. Sempre intentarem lliurar-te una web amb la qual et sentis realment còmode.

Explica'ns la teva idea...

Segur que ja tens una idea en ment per millorar la teva imatge Online.

Ens encantaria escoltar-la.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Et guiarem sense cap compromís i ens podràs explicar el que necessitis, o que no funciona bé en la presència Online del teu negoci.

I si t'agraden les solucions que et proposem, ens posem en marxa. Perquè el nostre negoci és fer que el teu creixi.

Check de Seguretat